Τρόποι Πληρωμής

Το κατάστημά μας, www.electrosok.grπροσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει και να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες της. Εφόσον έχετε τοποθετήσει τα προϊόντα σας στο καλάθι αγορών, συνεχίζετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας όπου  καλείστε μεταξύ των άλλων να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής της επιλογής σας όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω. 

Προσοχή! Η αποδοχή του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κ.ά.

Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρεωστική (Debit) ή προπληρωμένη κάρτα (Prepaid). Στην περίπτωση αυτή, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής είτε ολόκληρου του ποσού εφάπαξ είτε μέρους του ποσού (προκαταβολή). Αν επιλέξετε τη μερική πληρωμή (προκαταβολή), το υπόλοιπο ποσό αποπληρώνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. 

 

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας, το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται στη κάρτα σας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας και η Εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική Visa και MasterCard. Το κατάστημά μας δέχεται τις κάρτες όλων των τραπεζών εκτός από Diners και American Express. Στην περίπτωση αυτή, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής είτε ολόκληρου του ποσού εφάπαξ είτε με άτοκες δόσεις, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας σας. Επίσης, μπορείτε να  

πληρώσετε μέρος του ποσού (προκαταβολή) και το υπόλοιπο ποσό αποπληρώνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου και πιστοποίησης των στοιχείων και της εγκυρότητάς της.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται στη κάρτα σας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η Εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με μετρητά είτε με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε στο ταμείο του καταστήματος μας το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Κάλβου 51, Νέα Ιωνία 14231, Αττική. 

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 ?ρθρο 69 Παράγραφος 2, όλες οι συναλλαγές συνολικής αξίας 500€ (ευρώ) και άνω (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων), εξοφλούνται με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα, άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εξόφληση με μετρητά επιτρέπεται μόνο για ποσά κάτω των 500€ (ευρώ). 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας. 

Δικαιούχος: FELIX TRADE MONOPROSOPI IKE


Πειραιώς Τράπεζα
Λογαριασμός: 6911-147097-993
IBAN: GR4101719110006911147097993

 
Eurobank
Λογαριασμός: 1102-0072-8378
IBAN: GR3102603940000110200728378


Στο καταθετήριο της πληρωμής κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία κατάθεσης το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ο αριθμός παραγγελίας θα αναγράφεται στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις γίνει η καταχώρηση της παραγγελία σας. Η κατάθεση (έμβασμα) πρέπει να ολοκληρωθεί εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας και το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση 
info@electrosok.gr.

Προσοχή! 
Η όποια χρηματική επιβάρυνση από μεριά της τράπεζας για την πραγματοποίηση της συναλλαγής επιβαρύνει μόνο τον αγοραστή. 

H εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της Εταιρείας μας μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 3 ημέρες και η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. Μετά την ως άνω κατάθεση και επιβεβαίωση της κατάθεσης στο λογαριασμό της Εταιρείας μας, θα πραγματοποιηθεί η δέσμευση των εμπορευμάτων που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας και θα ξεκινήσει η διαδικασία της αποστολής.
*Σε περίπτωση που δεν λάβουμε την κατάθεση σε 2 εργάσιμες, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Με αντικαταβολή 

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier). Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 500€. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη ως τρόπος εξόφλησης. 

Η υπηρεσία της αντικαταβολής προσφέρεται συνδυαστικά με την αξία της παραγγελίας σας βάση της κείμενης νομοθεσίας, αφορά συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένους τρόπους αποστολής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@electrosok.gr ή τηλεφωνικώς στο 210 2752340. 

 

Σε περίπτωση που το συνολικό ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 500€ (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) θα πρέπει να εξοφληθεί μέρος του συνολικού ποσού (προκαταβολή) για την εκτέλεση της παραγγελίας, με ένα από τους παραπάνω τρόπους αποστολής (χρέωση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, καταβολή μετρητών στο κατάστημα). Ο πελάτης θα πρέπει να επιβεβαιώσει την παραγγελία του και τον τρόπο εξόφλησης της προκαταβολής εγγράφως, απατώντας στο e-mail που έχει λάβει μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που το προϊόν της παραγγελίας πρέπει να παραγγελθεί από τον προμηθευτή μόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη.

Προσοχή! Η πληρωμή με Αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες Μεγάλων Οικιακών Συσκευών.


Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας

 

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την Εταιρεία μας και ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.