Τρόποι Αποστολής

Το www.electrosok.gr σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών και μεταφορών σας εξασφαλίζει τη γρήγορη και έγκυρη παράδοση της παραγγελίας σας, στο χώρο σας. Όλοι οι τρόποι αποστολής καθώς και τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο ή σε αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επιπλέον, δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις επίσημες αργίες, τα Σαββατοκύριακα καθώς και τις ημέρες που η αποθήκη μας ενδέχεται να είναι κλειστή (π.χ. λόγω απογραφής).

 

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών και παραδίδεται μέσα σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες η παράδοσης της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 1 έως και 7 εργάσιμες ημέρες.

Το ωράριο παραδόσεων στον χώρο σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών είναι 9:00-17:00 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο χτύπημα ή σπάσιμο στο προιόν που παραλάβατε από την ταχυμεταφορική θα πρέπει να ενημερώσετε την Εταιρεία μας την ίδια ημέρα είτε μέσω e-mail στο sales@electrosok.gr είτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2752340. Επίσης την ίδια ημέρα θα πρέπει να ενημερώσετε την ταχυμεταφορική (καλώντας στο τοπικό τηλέφωνο επικοινωνίας), ότι το προιόν που παρελήφθει είχε ζημιά και θα σας ενημερώσουν για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε. Προσοχή! Η παραλαβή-επιστροφή του προιόντος από την ταχυμεταφορική θα πρέπει να γίνει στην αρχική-εργοστασιακή συσκευασία, μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζουμε πως η επιστροφή δε γίνεται αποδεκτή χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση της Εταιρείας μας.

Αν η ενημέρωση δε γίνει την ίδια ημέρα της παράδοσης του προιόντος, η Εταιρεία μας δεν μπορεί να αποδεχθεί καμιά ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που έχουν προκύψει.

 

Αποστολή με εταιρεία μεταφορική

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία όταν και εφόσον απαιτείται είτε λόγω βάρους είτε λόγω μεγάλου όγκου του προϊόντος και παραδίδεται μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες η παράδοσης της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 4 έως και 7 εργάσιμες ημέρες. 

Το ωράριο παραδόσεων στον χώρο σας από την εταιρεία μεταφορών είναι 9:00-17:00 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού. 

Προσοχή! Συστήνεται να ελεγχθεί η κατάσταση του προιόντος κατά την παραλαβή μπροστά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο χτυπήμα ή σπάσιμο στο προϊόν, δεν θα πρέπει να το δεχθείτε. Μετά την παραλαβή του προϊόντος από εσάς, και την υπογραφή σας στο παραστατικό παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας, η Εταιρεία μας δεν μπορεί να αποδεχθεί καμιά ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που έχουν προκύψει.

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα

Βασική προϋπόθεση για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας είναι να έχετε ολοκληρώσει τη παραγγελία σας και να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την Εταιρεία μας. Παραλαβές από το κατάστημα γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

 

Κόστος Αποστολής

Για αποστολή με ταχυμεταφορική η χρέωση μεταφορικών είναι 3.80€ έως 2kg. 

Για δέματα που ξεπερνούν τα 2kg οι χρεώσεις μεταφορικών προκύπτουν από τον υπολογισμό του βάρους, του όγκου και του Τ.Κ. της αποστολής του προϊόντος. 

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 3€.