Τρόποι Παραγγελίας

Το κατάστημά μας, www.electrosok.grπροσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους παραγγελίας ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες της.
Μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα τεχνολογίας με τις εξής επιλογές:

On-Line Παραγγελία
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, www.electrosok.gr (δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού). Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, 
τοποθετήστε το
στο Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

Τηλεφωνική Παραγγελία
Καλέστε μας στο 210 2752340 για να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς. Το κατάστημά μας είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 18:00 (εκτός αργιών). 

Παραγγελία στο Κατάστημα
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας στη Νέα Ιωνία, Ανδρέα Κάλβου 51 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 18:00). 

Παραγγελία μέσω Facebook/Instagram
Στείλτε μας ένα μήνυμα είτε στο Facebook είτε στο Instagram για να βάλετε την παραγγελία σας εύκολα και να δεσμεύσουμε το προϊόν που θέλετε άμεσα για εσάς. 

Ακυρώση/Αλλαγή παραγγελίας
Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτροικής αλληλογραφίας (e-mail).
Το κατάστημά μας είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 18:00 (εκτός αργιών).
Τηλεφωνο επικοινωνίας: 210 2752340
E-mail: sales@electrosok.gr

Προπαραγγελία
Αρκετά προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα ενώ σε άλλα υπάρχει μια διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας προϊόντων
που δε βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γι αυτό μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.